La Fundació UR Laru acull el tradicional torneig de fires de futbol 7

Enguany el torneig estarà organitzat conjuntament per la UR Laru i el CE Valldemia

  • Redacció
  • Divendres, 17 Maig 2013 01:16

laruLa Fundació U. R. Laru es torna a posar al capdavant de l’esport popular mataroní amb l’organització, els propers dies 18, 19 i 20 de maig de 2013, de la Laru Campus Cup. Com cada any des de fa ja més de 18, per aquestes dates es celebra a la ciutat de Mataró, el Torneig de Fires de Futbol 7.

Aquest any, el torneig de fires, canvia el seu format tant pel que fa a l’organització com a la participació, amb l’objectiu d’evolucionar-ho cap a un torneig amb més participació d’equips de la ciutat de Mataró i de la comarca.

La competició que tindrà lloc a les instal·lacions de la Fundació U. R. Laru de la Riera de Can Gener s/n de Mataró, està organitzada per la Fundació U. R. Laru i pel Club Esportiu Valldemia Maristes de Mataró. Tindrà una durada de 3 dies començant el dissabte dia 18 de maig de 2013 i finalitzant el dilluns dia 20 de maig de 2013 i, comptarà amb la participació de 16 equips (doblant les passades edicions) de les categories d’Alevins i Benjamins de les ciutats de Mataró, Saragossa, Calella, Llavaneres, Cabrera ...

El programa previst serà el següent

Durant el dissabte a la tarda i diumenge al matí i mitja tarda, es realitzaran els encontres de la primera fase a on es dividiran els equips participants en grups a tenor de la seva categoria.
Diumenge tarda es realitzaran les semifinals de cada categoria.
Dilluns al matí es realitzaran les finals de consolació i finals absolutes.
Dilluns al voltant de les 14:00 h. es realitzarà la cloenda del campionat amb la presència de l’Alcalde de Mataró i del Regidor d’esports que faran l’entrega de trofeus als equips guanyadors i participants.