El femení del Futsal cau golejat a Rubí

L’equip masculí descansa mentre el TLM es complica la permanència en perdre a Manlleu

RUBÍ 7 – 1 FUTSAL MATARÓ
FUTSAL: Elena, Marta, Ester, Nerea (1), Eli, Judit, Marina.

El femení del Futsal Mataró va perdre a la pista del Rubí, quart classificat, en un partit on les vermelles anaven amb tant sols dos canvis per les nombroses baixes. Tot i això les mataronines van aguantar be la primera part van marxar amb 2-1 per sota en el marcador. A la segona part les locals es van mostrar més superiors a mida que passaven els minuts i amb cinc gols més van tancar la golejada. Aquesta setmana l’equip juga al camp del líder, el Castelldefels.

MANLLEU B 6 – 3 TLM CE MATARÓ
El TLM va perdre a la pista del Manlleu un partit que a falta de tres minuts pel final del matx estava empatat a tres amb qualsevol dels dos equips amb opcions de victòria. Els groc i negres van plantar cara en tot moment tot i anar tant sols amb dos canvis i van tutejar un dels equips de la part alta de la classificació. Tot i això en els últims minuts es va veure reflectit la diferència entre les dues banquetes i els locals es van endur el gat a l’aigua. Aquesta setmana l’equip juga dissabte mateix a les 16 hores al Josep Mora contra el Tossa, d’aconseguir els tres punts l’equip asseguraria la permanència.