Primer punt de l'Spall amb hat-trick de Pol Roy

L'equip havia arribat a dominar 1-3 a Gràcia

Primer punt de l'SPALL Ciutat de Mataró

L'SPALL Ciutat de Mataró va puntuar per fi dissabte a la tarda a Gràcia, aconseguint un 3-3 agredolç ja que els groc-i-negres van arribar a manar per 1-3 al marcat. L'equip va veure com debutaven els juvenils Oriol Roy, Adrià Dorca i Abel Rangel. El partit va ser molt intens per part dels 2 equips però el primer en avançar-se era el Ciutat de Mataró amb un xut escurat de Pol Roy. Als 3 minuts el Gràcia empatava el partit. Els grocs i negres que van posar un gran ritme en atac tenien alguna bona ocasió però no la materializaven i a la contra el Gràcia també tenia alguna oportunitat.

En una bona pressió, els de Mataró recuperaven la pilota i Abdel servia al segon pal l’1-2 a Pol Roy. Amb aquest resultat es va marxar a la mitja part i a la tornada, un altre combinació entre Abdel i Pol feia que aquest marqués el seu Hat-trick personal posant l’1-3 al marcador.

En un córner i en una falta directe l’equip local van fer l’empat. I amb un 3-3 que resulta agredolç però que també ha de marcar el futur de l’equip, es va arribar al final.

GRÀCIA 3- SPALL CIUTAT DE MATARÓ 3

Les noies, victòria i líders

Les noies de l'SPALL van guanyar el FS Palafolls per un contundent 3-0. L'equip es va treure la son de les orelles i a la segona part va acabar imposant-se amb velocitat i fol. L'equip suposa 7 punts de 9 possibles i líders provisionals de la categoria.