Continua la mala ratxa de resultats

El Futsal Aliança Mataró ja suma 6 partits sense guanyar

Futbol Sala Futsal Aliança - Castelldefels

El Futsal Aliança Mataró continua en plena crisis de resultats i aquesta setmana va perdre 6 a 3 a la pista del Salou i ja porta sis jornades de lliga seguides sense conèixer la victòria. Els mataronins van perdre davant un rival directe després de fer un bon inici de partit (0-2), però a mida que van anar passant els minuts l’equip es va anar diluint i els locals es van emportar els tres punts.

El partit va començar molt bé pels interessos mataronins, Carlos Villarin sorprenia el porter local amb un gol de camp a camp i feia el 0 a 1, i tot seguit Azhar Chiheb que està veien porteria en les darreres setmanes va fer el 0 a 2. El Futsal tenia controlat el partit, però el Salou va retallar diferències en una jugada de contraatac i restant segons per arribar al descans va fer l’empat en una jugada a pilota parada.

A la represa el matx va fer un gir inesperat i els locals van aprofitar un minuts de desconnexió mataronina per posar-se 5 a 2 a dalt en el marcador. La cosa encara s’hauria pogut posar pitjor després que l’àrbitre assenyalés un penal en contra de l’Aliança, però Pakito Parés el va aturar i això va reactivar a l’equip que poc després feia el 5 a 3 obra de Alex del Barco. Però la reacció visitant es va acabar aquí, i el Salou aprofitant que els mataronins jugaven de cinc va fer el definitiu 6 a 3.