Es treuen els fantasmes amb una victòria contundent

L’SPALL CFS Ciutat de Mataró aconsegueix una victòria molt contundent davant del Lloret

Futbol Sala Ciutat de Mataró - Lloret

Molt bona primera part de l’SPALL CFS Ciutat de Mataró que va aconseguir una gran victòria contra un rival directe per l'objectiu de l'equip.

Els groc-i-negres van recuperar sensacions i a la primera part feien un parcial de 4-0 que, fins i tot, podia haver estat més ampli si s'haguessin aprofitat les diferents i nombroses accions ofensives. Els gols d'Abdel (2), Adri i Lluís anotaven en una primera part amb una gran defensa per part dels mataronins.

A la segona el parcial va ser de 4-3, deixant el marcador amb el total de 8-3, on Lluís va aconseguir 2 gols més, Abdel un altre -sumant els dos un hat-trick- i Pol tancava el marcador inutilitzant els 3 gols del Lloret.

En definitiva, bon partit dels nois de Serra que s'han de quedar amb la gran feina feta a la primera part.

SPALL CFS CIUTAT MATARÓ 8 - 3 LLORET CUFS