El Ripollet, molt superior

Tot i començar guanyant l'Spall CFS Ciutat de Mataró va caure derrotat per el líder de la lliga.

Futsal CFS Plantilla

L’Spall CFS Ciutat de Mataró s’enfrontava aquest cap de setmana a un dels dos líders del seu grup, el Ripollet, a l’Eusebi Millán. I les coses semblaven començar bé, doncs al minut quatre de partit Abdel posava l'1-0 al marcador en una fase on els mataronins dominaven el partit.

Al minut 9 però, la fortuna era esquiva pels grocs i negres i una ensopegada deixava la pilota morta per l'empat dels mataronins. Fruit d’aquesta acció, tres minuts incerts van costar 2 gols als de Mataró i els de Ripollet posaven l'1-3 al marcador, que els faria jugar amb molta comoditat, fins que Capilla, després que Abdel robés una pilota, fes el 2-3.

Amb aquest resultat, el Ciutat va tornar passar per una bona fase, on va tenir l'empat en 2 ocasions, però dos minuts finals per oblidar van fer que els de Serra marxessin al descans amb un 2-5 desfavorable.

A la repressa, intercanvi de cops però amb el partit adormit i, en una contra, els visitants feien el 2-6. L'Spall CFS Ciutat de Mataró va sortir de 5 però sense resultat i en l’últim minut el Ripollet va fer 2 gols més deixant el marcador en el 2-8 final.

SPALL CFS Ciutat de Mataró 2 - 8 Ripollet