El Futsal Aliança Mataró tanca l’any amb victòria

El conjunt mataroní va guanyar 6-3 el derbi maresmenc davant el Pineda

El sènior masculí del Futsal Aliança Mataró va acabar l’any guanyant 6-3 el Pineda a casa. Després d’aquesta victòria, el conjunt mataroní s’enfila fins a la cinquena posició, però lluny dels dos primers classificats, Cerdanyola i Barceloneta respectivament.

Els mataronins van portar sempre el pes del partit davant un Pineda que es tancava al darrere i esperava les seves opcions al contraatac. Al minut 5’ Josep Requena va fer l’1-0, però pocs minuts més tard una errada mataronina va propiciar l’empat visitant. El juvenil Pol Novo que debutava amb el primer equip, va fer el 2-1 en una acció individual i MIki Rodríguez feia el 3-1. Abans d’arribar al descans els visitants van fer el 3-2 en una acció una mica afortunada. Els mataronins eren molt superiors, però només guanyaven d’un i el matx estava obert.

Futsal-Pineda

Només començar la segona part Cristian Sevilla va fer de cap el 4-2. El conjunt mataroní encara ampliaria més la diferència en el marcador amb dos gols més de Marcel Catà, i ja cap al final el Pineda va fer el definitiu 6-3.

Ara el Futsal Aliança Mataró no tornarà a competir fins al 10 de gener de l’any vinent quan visiti la pista del Manlleu, el penúltim classificat.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - PINEDA 6-3

FUTSAL: Amar Ceesay, Josep Requena (1), Marcel Catà (2), , Carlos Villarin, Miki Rodríguez (1) cinc inicial; Marc Caballeria, Pol Novo (1), Cristian Villarin, Cristian Sevilla (1), Sergio Murillo.