El Futsal Aliança Mataró goleja el Pineda

El conjunt mataroní guanya el derbi maresmenc 8-2 i es consolida en el quart lloc del Grup 1 de la Tercera Divisió Estatal

mataró-pinedaEl Futsal Aliança Mataró continua realitzant una gran temporada a la Tercera Divisió Estatal i aquesta setmana va guanyar còmodament a casa el Pineda 8-2. Després d’aquesta victòria l’equip porta set setmanes seguides sense conèixer la derrota i ha sumat 25 dels darrers 30 punts possibles. La darrera derrota del conjunt mataroní es va produir el 24 de novembre de l’any passat a casa davant el Ripollet, líder destacat de la categoria. Amb aquests tres punts i la derrota del Lliçà d’Amunt l’equip en consolida en el quart lloc i té a només dos punts la tercera posició que ocupa el Barceloneta.

mataró-pineda

El partit va començar molt bé per als interessos mataronins quan el minut 3’ de joc Sergi Broto feia l’1 a 0. Abans dels deu minuts de joc Aniol va fer el 2 a 0. Però en dos minuts el Pineda va igualar el partit en uns moments de relaxació local. Miki poc després feia el 3 a 2 i quan faltaven quaranta segons per la botzina Cristian Sevilla feia el 4 a 2 que deixava molt tocat el Pineda.

La segona part va començar amb un ritme de joc baix, però prop de l’equador del segon temps Carlos Villarin va fer el 5 a 2 que encarrilava la victòria. Amb aquest resultat l’equip visitant va optar per jugar amb porter jugador, tàctica que no va funcionar, ja que l’Aliança, amb una gran defensa 4x5, va robar moltes pilotes i va aconseguir tres gols més, un de Sergi Broto, un altre de Carlos Villarin i l’últim de Cristian Villarin.

Ara, aquesta setmana, l’equip jugarà dissabte a les 18 hores a la pista de l’Arenys de Munt, un equip de la part baixa de la taula, però que a la primera volta es va emportar els tres punts de Mataró i que sembla que li té presa la mida al conjunt vermell en les darreres temporades.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - FS PINEDA 8-2

FUTSAL: Paquito Parés, Cristian Sevilla (1), Sergi Broto (2), Sergio Picado, Carlos Cascales, Cristian Villarin (1), Miki Rodríguez (1), Toti Matallana, Aniol Saiz (1), Carlos Villarin (2), Marc Caballeria.