Victòria per la mínima de l’EFS Ciutat de Mataró

Els mataronins guanyen 3 a 2 al Sant Julià de Ramis i continuen a la part alta de la classificació

EFS MataróL’EFS Ciutat de Mataró va guanyar a casa al Sant Julià de Ramis en un partit on els mataronins no van jugar gaire bé, però van sumar els tres punts que els permet continuar situats a la part alta de la classificació.

Joan Carles Puig i Jordi Capilla van avançar els mataronins, però els visitants van empatar el matx. El gol de la victòria no va arribar fins ben entrada la segona part quan Sergi Escalera va fer el 3 a 2 definitiu amb un fort xut per dalt.

El sènior femení també va guanyar la setmana passada, les mataronines van guanyar 2 a 4 a Badalona davant l’Iris Sol després de remuntar un 2 a 0. Mireia Roca i Eli Claus van empatar el partit abans del descans. I a la segona part un antre cop Eli Claus i Txiki van culminar la remuntada amb dos gols més.