El Juvenil del Futsal Mataró tomba a Les Corts i ara visita el Barça

Gran temporada la que està fent l'equip mataroní a la màxima categoria estatal del futbol sala

• Divendres, 08 Novembre 2013 13:40

Juvenil Futsal MataróEl Juvenil Nacional del Futsal Mataró està fent un gran inici de temporada a la màxima categoria estatal i aquesta setmana va guanyar a la pista de Les Corts 1 a 4. Els vermells van donar tot un recital de bon joc i saber estar al camp i van derrotar un equip fet per competir per la lliga i el Campionat d’Espanya. Després d’aquesta victòria els mataronins són segons empatats amb Marfil a només tres punts del Barça que és líder i pròxim rival dels nostres.

Després de guanyar la setmana passada a la pista de Les Corts, aquest cap de setmana el Juvenil Nacional del Futsal Mataró té una altra prova de foc davant el FC Barcelona, l’actual campió de lliga i actual líder en solitari de la categoria. Els mataronins jugaran diumenge a les 14 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant un equip que fins ara ho ha guanyat tot i que porta 53 gols a favor i només dos en contra.