Victòries del dos sèniors de l’EFS Mataró

El sènior masculí va guanyar 5 a 8 a Santa Perpètua i el femení va guanyar 2 a 1 a casa al Palau Solità

120930 Futsal_mataro_04

Tercer partit i tercera victòria del sènior masculí de l’EFS Ciutat de Mataró a Primera Catalana. Els mataronins estan demostrant que són un dels candidats a l’ascens i aquesta setmana vna guanyar 5 a 8 a Santa Perpètua. Els groc i negres ràpidament es van posar 0 a 4 a dalt i després van saber administrar el seu avantatge. Al tram final de la segona part els locals es van arribar a posar a només dos gols (4-6), però el conjunt mataroní va reaccionar i va acabar guanyant amb comoditat. Aquesta setmana l’equip descansa.

Aquesta setmana passada també va jugar el sènior femení de l’EFS Ciutat de Mataró que milita a la Primera Catalana. Les mataronins es van imposar 2 a 1 al Palau Solità. Les visitants es van avançar primer en el marcador en el minut 3’, però el conjunt mataroní va capgirar el marcador en els deu darrers minuts de partit gràcies als gols de Sara Martínez i Raquel Cortes. Després de dos partits jugats, l’EFS Ciutat de Mataró porta dues victòries. Ara aquesta setmana visita la pista de l’Arenys de Munt, cuer de la catregoria.