L’EFS Ciutat de Mataró perd la categoria en la darrera jornada

El conjunt mataroní perd 3 a 6 davant la Unión B i la temporada vinent jugarà a Preferent

120930 Futsal_mataro_04El Ciutat de Mataró arribava a la darrera jornada de lliga amb l’obligació de guanyar a un rival directe per mantenir la categoria. Els mataronins ho van intentar, però van perdre davant el filial de la Unión que va jugar el matx amb diversos jugadors del primer equip de Segona B. L’any vinent el Ciutat jugarà a Preferent.

Ramon Roca va avançar al Mataró, però abans d’arribar al descans els visitants van capgirar el marcador. A la represa els de Santa Coloma van aconseguir dos gols ben aviat i es va posar 1 a 4 a dalt. El Ciutat de Mataró no es va rendir i amb els gols de Jordi Berlanga i Cristina Dorado aconseguien posar-se a només un gol quan restava un minut pel final. Però amb el conjunt groc i negre abocat a l’atac els visitants van aconseguir dos gols més i van acabar amb tota esperança local.