El Futsal Aliança Mataró es queda a un segon de l'ascens

El conjunt mataroní encaixa el 3 a 2 a Arenys de Mar en el darrer segon de joc i es queda sense ascens

Partit Futsal-BalsarenyEl Futsal Aliança Mataró necessitava guanyar o empatar en la darrera jornada de lliga al camp de l’Arenys de Mar per acabar en tercera posició i aconseguir l’ascens a 3a Divisió com a millor tercer classificat. Els mataronins no podien fallar, ja que si perdien serien els locals qui assolirien l’ascens. Al final el matx va ser igualat i disputat com es preveia, però quan semblava que el resultat final seria l’empat a dos gols i el Futsal Mataró aconseguiria l’ascens, els locals van fer el 3 a 2 final sota la botzina i es van emportar l’ascens davant la desolació dels jugadors mataronins.

La primera part va començar força bé pel conjunt mataroní, ja que al minut 11’ de joc Sergio Picado feia el 0 a 1. A partir d’aquí l’Aliança va disposar de nombroses ocasions per fer el segon gol, però els mataronins van perdonar a cara porteria i abans del descans l’Arenys va fer l’empat.

A la represa el matx va guanyar en intensitat i l’Arenys es va quedar amb un home menys durant dos minuts per l’expulsió de Gerard. Era una ocasió d’or per avançar-se en el marcador. Però quan tot semblava de cara Abdyck va veure la segona groga i va ser expulsat i les forces s’igualaven. Aquest desconcert el va aprofitar Campuzano per fer el 2 a 1 per l’Arenys. Els mataronins veien com s’allunyava el somni de l’ascens i van jugar amb porter jugador. Després d’una bona circulació de pilota Heider feia l’empat a 2. El mateix jugador va disposar d’un llançament de 10 metres que hauria pogut avançar el seu equip, però el seu xut va sortir allunyat de la porteria rival.

Restaven segons per acabar el matx i l’Arenys jugava de cinc per buscar el gol de la victòria davant un Futsal Mataró que defensa amb ungles i dents l’empat. Després d’un mal rebuig defensiu la pilota va arribar a Campuzano que amb un fort xut creuat va superar al porter mataroní justament quan sonava la botzina final. El darrer gol va desfermar l’alegria dels jugadors i del seguidors locals que van celebrar l’ascens davant la incredulitat dels jugadors mataronins que van veure com l’ascens a Tercera Divisió s’esfumava en el darrer segon.

ARENYS DE MAR - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 3-2

FUTSAL MATARÓ: Paquito Parés, Jordi Matallana, David Recasens, Joan Jové, Sergio Picado, Victor Bravo, Heider, Carlos Villarín, Carlos Cascales, Micky, Abdyck i Ricard Giralt.