Bona reacció de les noies de la UEM a la represa

UE MATARÓ 67 - 61 COSTABLANCA

Les noies de la UE Mataró van fer un pas més per certificar la permanència, evitant el play-off de descens, en superar al Palau a l’Akra Costablanca. Una vegada més l’actitud de l’equip va ser molt bona i es va notar que l’equip s’ha deslliurat de la pressió i que treballa amb molta tranquil·litat. L’equip visitant va començar dominant el marcador gràcies a una defensa zonal que va fer molt de mal a les unionistes i amb un joc d'atac molt fàcil que superava bé la defensa local. D’aquesta manera el desavantatge del Mataró era de set punts al descans (29-36).

A la represa Josep Alemany va ordenar una defensa zonal que va sorprendre les alacantines, que només van anotar vuit punts en el tercer quart, i van poder capgirar el marcador. El darrer quart va ser molt còmode i no es va arribar a patir, ja que van obrir una escletxa de vuit punts (60-52) a falta de tres minuts. El Casablanca, a la desesperada, va anotar deu punts en aquests darrers minuts però la Unió Esportiva també anotava fàcilment i es va fer amb la victòria. Les unionistes van tenir un bon encert en atac, destacant Carbó, Vilarrubla, Maymí i Siñol.