L’Advisoria Boet es desinfla contra l’últim classificat

Una gran remuntada del Magec Tías en l’últim quart va determinar la victòria visitant

• Redacció // Fotos: cedides
  • Dilluns, 10 Febrer 2020 10:26

Advisoria Boet - Magec Tías

L’Advisoria Boet tenia una gran oportunitat per escalar posicions amb la visita de l’últim classificat a l’Eusebi Millan. Però el Magec Tías, també necessitat de victòries, va imposar-se a les de Mataró després d’una gran remuntada en l’últim tram de partit.

Les visitants van arribar combatives i van imposar d’inici, amb l’Advisoria seguint-les de prop (17-22, min. 10). Al segon quart, les de Mataró van intensificar la defensa i van sobreposar-se, capgirant el marcador i arribant al descans 1 punt per sobre (34-33, min. 20).

A la represa les locals van mantenir la dinàmica, cosa que els permetia seguir ampliant la diferència en el marcador (51-42, min. 30). Semblava que les mataronines tenien el partit dominat però en els últims minuts se’ls va escapar la victòria. A les de Lanzarote encara els quedava gas i en tres minuts van esborrar els 10 punts d’avantatge local, col·locant-se dos punts per davant. L’Advisoria va tenir l’oportunitat d’empatar el partit amb els últims segons, però no les va acompanyar l’encert (60-62, final). Amb aquest resultat, el Magec Tías aconseguia la primera victòria en camp rival.

Amb la derrota, les de Mataró segueixen en alerta en les últimes posicions tot i que, per sort seva, no les han avançat ni el Segle XXI, que també va perdre en la seva cita contra l’Almeria, ni el Claret, ja que el seu enfrontament al Barça va quedar ajornat.

Advisoria Boet 60 – 62 Magec Tías

Advisoria Boet: Murat, Garcia (7), Arbizu (10), Ruano (2), Vila (13) –cinc inicial– Tejedor (6), Timoner, Checa (5), Hartmann (17), Arias.
Parcials: 17-22, 17-11, 17-9, 9-22.