L’Advisoria Boet cau a la pista del Claret

Un tercer quart molt desigual va ser decisiu en la derrota mataronina

Bàsquet Advisoria Boet - Almeria

L’Advisoria Boet visitava dissabte la pista del Claret a València. El partit va estar molt igualat d’inici i cap dels dos equips aconseguia marcar la diferència. A la mitja part, el resultat donava la victòria per la mínima a les locals, però amb encara tot per decidir (20 – 19, min. 20).

Després del descans, el partit va fer un gir de 180°. Mentre les mataronines continuaven amb la dinàmica de sumar poques cistelles, les valencianes van trobar el seu camí en atac a base de triples. L’ofensiva local va atropellar les de Jordi Vizcaíno, obrint un coixí de 16 punts abans de disputar l’últim quart (48 – 32, min. 30).

En l’últim tram de partit, el Boet no va ser capaç de remuntar un resultat tan desfavorable. Les taronges van estar millor que en els altres períodes de cara a cistella però el Claret va saber mantenir la distància, finalitzant el partit amb la victòria local.

Marta Arbizu (16 punts, 7 rebots i 10 faltes rebudes) va ser la millor del conjunt taronja amb 22 de valoració.

Claret 62 – 47 Advisoria Boet

Advisoria Boet: Tejedor (0), Checa (1), Arbizu (16), Ruano (6), Hartmann (4) –cinc inicial– Camps (2), Timoner (4), Arias (5), Rueda (2), Solé (4), Vila (3).
Parcials: 10-9, 10-10, 28-13, 14-15