Imprimir aquesta pàgina

La UEM Germans Homs torna a guanyar i se situa en segona posició

Els mataronins van guanyar al Barberà per 65 a 72

Barberà - UE Mataró Germans Homs

La UE Germans Homs va sumar el dissabte la seva quarta victòria consecutiva, la qual va fer pujar els grocs fins a la segona plaça en la classificació.

La primera part va ser clau per a la victòria de la UEM Germans Homs. Els mataronins van estar efectius en atac, i van aconseguir deixar el rival a menys de 15 punts per període. Gràcies a això, els visitants arribaven a la mitja part amb un coixí de 10 punts de diferència (27-37, min. 20).

A la represa, el Barberà va sortir més fort de cara a cistella, i inclús van ser superiors als de Mataró en el tercer quart, però el marcador seguia sent positiu pels grocs (47-54, min. 30). L’últim quart va ser el més igualat (parcial 18 a 18), però els mataronins van saber aguantar la diferència de punts. La regularitat de la UE Mataró durant tot el partit va fer que l’equip tornés a casa amb la victòria sota el braç.

Barberà Team Values 65 – 72 UE Mataró Germans Homs

UE Mataró: Solé (14), Viñallonga (10), Cabrera (14), Touré (4), Traver (9) –cinc inicial– Rodríguez, Ventura (3), Ariño (18), Cánovas.

Parcials: 13-17, 14-20, 20-17, 18-18.