Imprimir aquesta pàgina

L’Advisoria fa un bon paper contra el líder

Les taronges donen per finalitzada la temporada en disputar l’últim partit de la fase regular

Les primeres classificades van rebre l’Advisoria amb les grades plenes a vessar. Tot i ser un partit intranscendent, les locals volien regalar a l’afició l’última victòria de la fase regular. No pintava fàcil, però les mataronines van plantar cara i van acabar a només tres punts de diferència.

Bàsquet Advisoria Boet - Pontevedra

El Celta va iniciar el partit dominant el marcador, però a la meitat del primer quart les mataronines van marcar un parcial 2-15 que els faria acabar el quart per davant (18-23).

El segon quart l’Advisoria va aconseguir mantenir-se, liderades per Judy Jones. Tot i això, les locals van aconseguir apropar-se i es va arribar al descans amb el marcador igualat (32-32).

Va ser el tercer quart quan el Celta va guanyar el partit. Un parcial 7-0 només tornar de la mitja part i les dificultats per atacar la defensa en zona va col·locar les de Mataró quatre punts per sota al final del període (50-46).

Les de Jordi Vizcaíno volien la victòria, i van posar el conjunt local contra les cordes davant la seva afició (52-59). Però les líders van tirar d’orgull i van aconseguir apropar-se de nou. S’arribava al final amb tot per decidir. El Celta va aprofitar la penúltima jugada convertint un rebot ofensiu que deixava les taronges a tres punts (65-62). A només 8 segons del final, l’Advisoria no va aconseguir moure el resultat.

L'Advisoria tanca la temporada amb l'objectiu complert: mantenir la permanència. Després d'assolir l'ascens la temporada passada, les de Jordi Vizcaíno han fet un bon paper en l'estrena d'una lliga molt complicada, i amb equips que porten temps competint a la lliga.

CELTA 65 - 62 ADVISORIA BOET MATARO

ADVISORIA BOET MATARO: Elena Latorre (9), Itziar Llobet (7), Judy Jones (14), Marta Claret (3), Olga Ruano (15) –cinc inicial- Silvia Diao (10) i María Massuet (4)