Derrota en l'últim partit a casa de la temporada

Tot i perdre, l'Advisoria respira tranquil en tenir ja la plaça assegurada per la pròxima temporada

Bàsquet Advisoria Boet - Lima Horta

L’Advisoria va caure a casa enfront del Cortegada en un partit molt ajustat. Una derrota que, tot i no tenir gaire efecte després que les de Jordi Vizcaíno aconseguissin la permanència la jornada anterior, no va propiciar la festa que mereixia haver assolit la fita.

Les mataronines van començar per davant en el marcador, però les de Pontevedra les seguien molt de prop. De fet, durant la primera part la dinàmica era compartida entre els dos conjunts, un primer quart amb encert (21-18) i un segon quart amb poca arribada a cistella (7-7). D’aquesta manera, s’arribava al descans amb tot per decidir (28-25).

Va ser el tercer quart el que va acabar concedint la victòria per les visitants (parcial 11-21). Els últims 10 minuts les taronges van apropar-se, però sense èxit de remuntar el marcador (52-56).

En l’equip rival va destacar el paper de Sara Gómez i Izabella Frederico, amb 15 punts cadascuna, però amb una valoració molt per sobre (33 i 25 respectivament), que mostra el gran treball sumat per aconseguir la victòria. Per contra, l’Advisoria va acabar amb fins a 6 jugadores amb valoració negativa. Van liderar l'equip Marta Claret des del tir exterior i Judy Jones dins la pintura.