L'Advisoria Boet torna a perdre i eleva a cinc partits la ratxa negativa

El León va escapar-se a molt a poc a poc a partir del segon quart

Bàsquet Advisoria Boet - León

Contra el León era difícil i no va poder ser. La reacció de l'Advisoria Boet a la mala ratxa de resultats que està atravessant en la seva primera participació a categoria estatal no va arribar dissabte, contra un rival de la part alta de la classificació. Les noies de Jordi Vizcaíno van intentar-ho de valent però a partir del segon quart els avantatges curts de les visitants es van anar consolidant. Va ser tot un partit de fer la goma, amb les taronges amb ocasions, coratge i voluntat per intentar guanyar davant la seva gent i, per contra, un rival castellà sobri, consistent i amb l'escomesa clara de no deixar escapar punts. 

Bàsquet Advisoria Boet - León

No s'ha de ser tremendista amb l'equip, per més que enllaci cinc derrotes. Segueix demostrant joc i maneres. La difícil visita al Barça, el cap de setmana que ve, pot ser propici pel revulsiu a domicili.

Bàsquet Advisoria Boet - León

S'ha de reconèixer a l'Advisoria Boet que no es va rendir en cap moment i va competir, tot i que la diferència entre els dos conjunts sobretot sota la cistella era important. La superioritat física s'hauria pogut contrarrestar amb més ritme però les lleoneses van saber jugar a un matx de marcador curt i la selecció de tir de les taronges, amb molts casos forçats, se'n va ressentir.

Bàsquet Advisoria Boet - León

La meitat dels 14 punts d'avantatge forà al tancament del partit es deu als darrers minuts i és que fins bona part del quart període, les taronges van estar a un rampell d'encert i bon joc de poder capgirar el partit. 

Bàsquet Advisoria Boet - León

ADVISORIA BOET 48 - LEÓN 62

Parcials: 14-16, 10-14, 12-13, 12-19

ADVISORIA BOET: Gibert (2), Diao (9), Camps (3), Claret (4), Llobet (16), Ruano (5), Massuet, Timoner, Jones (9).