Victòria 'in extremis' per a seguir imbatuts

El Mataró Parc Boet capgira al darrer quart tota la iniciativa de l'Esparreguera

Bàsquet Mataró Parc Boet - Esparreguera

El Mataró Parc Boet va saber patir de valent per acabar amarrant la victòria contra un Esparreguera que va ser hegemònic a la pista durant tres quarts de partit. El mèrit dels taronges va ser no rendir-se i seguir picant pedra fins que al darrer quart l'efecte Eusebi Millan es va notar i la remuntada es va consumar. Victòria de dos punts de marge que, veient com va anar el partit, val el seu pes en or: consolida l'equip amb un ple de victòries les tres primeres setmanes. Bones sensacions al Pla d'en Boet.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Esparreguera

La intensitat defensiva va ser clau, primer pels de fora i després pels taronges. L'Esparreguera va ser amo i senyor del partit partint d'una fèrria línia de darrera on el Boet va topar fins que a l'últim quart la situació es va capgirar i la pressió asfixiant va canviar de camp. Encesos darrere i podent córrer a camp obert, així que el Boet va poder es va situar per davant. I va lligar el sac per poder dir blat.

El seu entrenador, Alberto Peña, remarcava la ratxa inaugural a la lliga EBA: "estem molt contents perquè som un equip jove, un projecte força nou i ja anem per tres de tres: estem tenint una versió òptima de nosaltres a aquestes alçades". 

Bàsquet Mataró Parc Boet - Esparreguera

MATARÓ PARC BOET 70- ESPARREGUERA 68

13-20, 17-21, 12-16, 28-11

MATARÓ PARC BOET: Puig de Gràcia (16), Merino (3), De Pree (18), Aza (1), Francisco (1), Sola, Forcada (11), Moore II (20).