Derrota en un partit intranscendent

El Gress Platges de Mataró va caure a Molins sabent-se classificat matemàticament

Bàsquet Platges Mataró - Molins

La feina ja estava feta de les dues setmanes anteriors, quan van guanyar al Viladecans i al Gramenet al Mora, i aquest passat cap de setmana només ho havien de certificar vencent a la pista del Molins. Però el dissabte el Boet va vèncer a la pista de la Gramenet certificant al classificació del conjunt d’Adrià Castejón.

Així doncs, els grocs van sortir a la pista sense pressió, en un partit marcat per la seva igualtat i on Adrià Castejón, conscient que guanyant o perdent, ja no tenia conseqüències classificatòries a la segona fase, no va forçar cap jugadora i va donar minuts a d’altres menys habituals.

Al final de la primera part, dominava el conjunt local per 25 a 23 i, a la represa, l’enfrontament va seguir per el mateix camí. Igualtat i domini de les defenses. Al final, les locals, esperonades per el seu públic, es van aconseguir imposar per un ajustadíssim 49 a 48.

Per part mataronina, cal destacar l’actuació de Mertixell Cuní, abm 16 punts, Queralt Coll amb 12 i Lorena del Moral amb 17.

Molins 49 - 48 Gress Platges de Mataró

Gress Platges de Mataró: Gómez, Cuní (16), Balmes (3), Coll (12), Magriñà (3), Vico, Chasco (1), Del Moral (13), Luceño, Cavallé i Cobo. 12 de 29 en tirs de 2, 3 de 17 en tirs de 3 i 15 de 21 en tirs lliures.
Parcials: 12-8, 13-15, 11-12 i 13-13.