Debut amb victòria per al Mataró Parc Dori Dori Boet a Copa Catalunya

L'americana Judy Jones lidera les mataronines a la seva estrena a la categoria

20170916_Mataró Parc Dori Dori Boet CB Roser

El Mataró Parc Dori Dori Boet va disputar el seu primer partit de la seva història a Copa Catalunya femenina després d'assolir l'ascens la temporada passada en una temporada rodona. Les de Jordi Vízcaino, que també s'estrenava a la banqueta taronja, van aconseguir sumar la victòria en un enfrontament molt igualat.

El partit va començar amb les mataronines molt encertades ofensivament, aconseguint dominar l'enfrontament, tot i que el conjunt barceloní del Roser seguia ben enganxat al marcador. Al final del primer període, les locals dominaven per 22 a 16.

Les visitants van capgirar l'enfrontament al segon quart, defensant bé, ofegant l'atac local i trobant bones solucions ofensives. Així, al descans el marcador reflectia un 31 a 34 per al conjunt barceloní.

Remunten i saben patir

Ala represa, les mataronines van tornar a capgirar la dinàmica, i ara era el Roser qui no trobava solucions ofensives i veia com el Boet, liderat per una omnipresent Judy Jones tornava a fer-se amb el domini del marcador, 49 a 43.

A l'últim quart, el conjunt de taronja va saber patir per endur-se la victòria en el primer partit a Copa Catalunya femenina de la història de l'entitat.

Mataró Parc Dori Dori Boet 60 – 54 CB Roser

Mataró Parc Dori Dori Boet: Latorre (-), Gibert (15), Chacón (-), Barbena (2), Graupera (7), Jones (18), Rovira (-), Ruano (12), Roig (-) i Giménez (6). 13 de 28 en tirs de 2, 4 de 13 en tirs de 3 i 22 de 28 en tirs lliures.
Parcials: 22-16, 9-18, 18-9 i 11-11.