Nova victòria del Mataró Feimat que continua intractable

El conjunt groc va superar 78-63 el Granollers i encapçala la classificació empatat amb el Sant Josep de Badalona

bA mASC-GRANOLLERS

Quart partit i quarta victòria del Mataró Feimat que ha començat la lliga com un coet i que una setmana més encapçala la classificació, ara només empatat a punts amb el Sant Josep de Badalona, l’altre equip que, juntament amb el conjunt groc, ha guanyat tots els partits que ha disputat. Aquesta setmana el Feimat va derrotar a casa 78-63 el Granollers, un dels equips forts de la categoria després de fer tota una exhibició en el primer quart (31-18).

El primer quart va ser un festival de joc del Mataró Feimat que va passar per sobre de la defensa vallesana que va encaixar ni més ni menys que 31 punts. Al final del primer quart els grocs guanyaven de 13 punts i al descans la diferència es va reduir només un punt (50-38).

A la segona part el matx va fer un gir totalment oposat, als dos equips els va costar molt més anotar i això va beneficiar l’equip entrenat per Marc Guillem que va saber administrar el seu avantatge i va acabar sumant la quarta victòria de la temporada. De les files mataronines hem de destacar l’actuació de Santi Serratacó amb 32 punts que va ser el màxim anotador del matx i que va acabar amb un 27 de valoració.

FEIMAT MATARÓ - CB GRANOLLERS 78-63

MATARÓ: Sergi Ventura, Nacho Ariño (10), Ike Guallars (10), Santi Serratacó (32) i David Romero (7) cinc inicial; Rafa Prats, Marc Coll (4), Jordi Serra, Amen Osayande (13), Marc Traver 2.

MARCADOR: 31-18, 50-38, 64-51, 78-63.