Torna la Copa Catalunya amb apassionant derbi maresmenc

El Platges de Mataró visita dissabte a la tarda la pista de l'Argentona, mentre que el Boet defensarà la segona plaça a casa davant el cuer

  • Divendres, 12 Desembre 2014 12:07

Mataró-Castellbisbal

Després del descans de la setmana passada, aquest cap de setmana torna la Copa Catalunya de Bàsquet Masculina on juguen dos equips mataronins, el Platges de Mataró i l’Auto Net&Oil Boet Mataró.

Dissabte a les 18 hores el Platges de Mataró visita l’Argentona en un derbi maresmenc que es presenta apassionant. Els dos equips arriben al matx empatats a la classificació, amb sis victòries i cinc derrotes. El que guanyi escalarà posicions i s’instal·larà a la zona alta, mentre que el que perdi haurà de començar a mirar cap enrere i vigilar no acostar-se a la zona perillosa en una Copa Catalunya que enguany està més igualada que mai.

El Boet a mantenir el segon lloc

L’Auto Net& Oil Boet, segon classificat a un triomf del líder, juga a casa a les 19:15 hores davant el Castellar, el cuer de la categoria. Els mataronins no poden fallar si volen mantenir la segona plaça, i jugar la Copa Federació els dies 3 i 4 de gener que disputen els dos primers classificats dels dos grups de Copa Catalunya. A més el conjunt taronja podria acabar líder, ja que el primer classificat, El Masnou, té una sortida complicada a la pista del Barberà, tercer classificat amb els mateixos punts que el Boet.

El femení del Platges juga a fora

Dissabte a les 17:45 hores, el sènior femení del Platges de Mataró juga a Barcelona, a la pista del Sese. Les mataronines necessiten el triomf per continuar entre les cinc primeres classificades.