Yassine Ezzaydouny guanyador absolut del 47è Cros Ciutat de Mataró

El mataroní Enrique Luque va guanyar en categoria sènior i Marc Fernàndez (GA Lluïsos) es va imposar en categoria cadet

El passat diumenge es va celebrar la 47a edició del Cros Ciutat de Mataró que organitza el GA Lluïsos Mataró al Circuit de Cros de Mataró, com sempre amb gran èxit de participació i d'organització, gràcies al gran treball dels voluntaris.

47è Cros Ciutat de Mataró

Aquest any la victòria en categoria absoluta va ser per a un corredor de la categoria promesa, Yassine Ezzaydouny (Cornellà), que va fer un temps de 24:53, mentre que el mataroní Enrique Luque (Ríos Running Mataró), que va arribar en segon lloc, va ser el guanyador de la categoria sènior amb un temps de 25:32, per davant de Raoduane Nour (La Sansi) i Daniel Àlvarez (Cornellà Atlètic).
En categoria femenina es va imposar Míriam Ortiz (AA Catalunya) amb un temps de 20:25. En 4t lloc va arribà Esther Tomàs (CA Laietània).
Cal destacar el triomf en categoria cadet de Marc Fernàndez del GA Lluïsos, en una de les categories amb més participació, amb 64 atletes.

Els guanyadors per categories i els millors classificats mataronins van ser:
Promesa Masculina: Yassine Ezzaydouny (Cornellà); 4t Ferran Moré (CA Laietània).
Promesa femenina: Marian Garcia (AA Catalunya); 3a Anna Costa (CA Laietània).
Juvenil Masculí: Youssef Essabani (Canovelles); 8a Aleix Aznar (CA Laietània)
Júnior Masculí: Naoufel Erraoui (FC Barcelona); 10è Mamadou Bah Aliu (CA Laietània)
Juvenil Femenina: Maria Carner (Mollet); 3a Hannah Ruiz (CA Laietània)
Júnior Femenina: Jone Zabaleta (AT. San Sebastián); 20a Ariadna Campoy (CA Laietània)
Aleví femenina: Marta Mitjans (Penya Apa Anem-hi); 3a Ariadna Rovira (GA Lluïsos)
Aleví Masculí: Albert Gonzàlez (Canovelles); 5e Max Ordoyo (GA Lluïsos)
Infantil Femenina: Carla Bisbal (Igualada); 3a Sara Adjar (GA Lluïsos)
Infantil Masculí: Adam Mounim (Canovelles); 4t Ian Sans (CA Laietània)
Cadet Femení: Júlia de la Piedra (Canovelles); 3a Marina Martínez (CA Laietània)
Cadet Masculí: Marc Fernàndez (GA Lluïsos)
Prebenjamí Femenina: Natàlia Calvache (GA Lluïsos); 3a Laia Torquemada (CA Laietània)
Prebenjamí Masculí: Max Albaro (Vilanova); 6è Martí Herranz (CA Laietània)
Benjamí Masculí: Adrià Boyano (Terrassa); 2n Asier Hernàndez (GA Lluïsos).
Benjamí femení: Martian Llorach (Igualada); 2a Ona Sans (CA Laietània)
Veterà masculí VMB: Albert López (GA Lluïsos)
Veterà VMA: Jaume Colomé (Canovelles); 4t Abraham Sànchez (GA Lluïsos)
Veterà VMC: Diego Muñoz (Atletes VNG); 3r José Povedano (GA Lluïsos)
Veterà Femení VFB: Ma Helena Gaeta (GA Lluïsos)
Veterà Femení VFA: Laia Salvador (GA Lluïsos)

L'Agrupació Atlètica Catalunya campió de Catalunya de relleus mixtos 4x2000

També es va disputar el Campionat de Catalunya de relleus 4x2000 m mixtos que va ser guanyat per l'equip de l'AA Catalunya amb un temps de 24:39, amb un equip format per Khalid Oughzif, Emma Almagro, Joan Tapias i Zoya Naumov. L'equip del GA Lluïsos, format per Carlos Rey, Natàlia Rodríguez, Arnau Monsech i Laura Pelegrí, va acabar en cinquè lloc amb un temps de 26:10.