III Edició de la Marxa Solidària de Cabrera per la Marató de TV3

El preu de la inscripció és de 5 euros i inclou un esmorzar popular que tindrà lloc a la casa de colònies de Torre Ametller

Marxa Solidària

El pròxim diumenge 14 de desembre TV3 emet la MARATÓ DE TV3 aquest any amb la lluita contra les malalties del cor. Per tots és coneguda aquesta iniciativa de la televisió autonòmica i any rere any es demostra la solidaritat de la població en participar d’una  manera o altra en el programa.

Amb la idea de col·laborar d’una manera activa, un any més, s'organitza la MARXA SOLIDÀRIA, una caminada de 7km contra les malalties del cor. Enguany, és la tercera  edició. La iniciativa recolzada per l’ajuntament de Cabrera de Mar i un ampli ventall de patrocinadors pretén recaptar fons per a col·laborar amb la MARATÓ implicant a tots  els membres de la família des dels més grans fins als més petits.

El preu de la inscripció és de 5 euros el qual inclou un esmorzar popular que tindrà lloc a la Torre Ametller i una bossa amb obsequis de diferents col·laboradors. Un cop finalitzada la caminada es realitzarà un sorteig amb diferents articles esportius, de consum, estètica i alguna sorpresa més. El preu de les butlletes per al sorteig és d’1  euro i tota la recaptació anirà íntegrament per a la Marató de TV3.

Per a realitzar la inscripció es podrà fer el dissabte 13 de desembre a la fira de Santa  Llúcia de Cabrera de Mar a la tarda, o bé el mateix diumenge 14 a partir de les 8  a la Plaça Nova. Per a facilitar la inscripció podeu entrar a la pàgina de facebook: www.facebook.com/caminadaperlamarato i descarregar-vos el full.