Bet Jené guanya al campionat d'Espanya infantil de clubs

La saltadora del CA Laietània es va imposar a la prova de salt d'alçada

El passat cap de setmana es va celebrar a Alcobendas la primera edició del Campionat d'Espanya de la categoria infantil, que es disputava per equips, però aparentment rebent la consideració de màxima competició estatal d'aquest nivell, ja que no n'hi ha d'individual, i en ells una atleta del CA Laietània va obtenir la medalla d'or. Va ser Bet Jené que es va fer amb el primer lloc amb una marca d'1.53 m en salt d'alçada, una especialitat on molts anys enrere els laietanencs Pere Bombardó (l'any 1932) i Teresa Maria Roca (1966) ja havien estat campions d'Espanya absoluts.
L'equip laietanenc, que va acabar en 17è lloc, el van completar Helena Alsina, Rosa Maria Buscà, Laia Tomàs, Mariona Gaspar, Aina Rabadan, Amarachi Onwuka i Laura Ballester.

At_BetJené

Virgili Cedeño i Bea Indurain campions de Catalunya promeses
El passat cap de setmana es van celebrar a Lloret de Mar els Campionats de Catalunya en les categories promesa, júnior, juvenil i una part del programa cadet que havia quedat suspès la setmana anterior a Vic.
La representació del CA Laietània va obtenir sis medalles. Van pujar al més alt del podi  Virgili Cedeño que guanyà en els 200 m amb 22.55 i també Beatriz Indurain que guanyà en 100 m tanques amb un temps de 14.35, tots dos en categoria promesa. Bea Indurain, a més, quedà segona en llargada amb 5.49 m. A part Cèlia Gaspar quedà 3a en perxa amb 3.30 m i Marc Merelo 3r en llargada amb 6.52 m, en categoria juvenil, i finalment Maria Diébana Badji 3a en triple amb 10.80 m en la categoria cadet.
Per part del GA Lluïsos van venir tres medalles, una de plata i dos de bronze. La de plata  va ser per al 4x400 en categoria juvenil format per Biel Mayans, Jordi Mirmi, Arnau Monsech i Sergio Muñoz que es van fer amb el segon lloc amb un temps de 3:37.19. Les dues de bronze van ser per Biel Mayans, tercer en 400 m en categoria juvenil amb 51.05 (a 26 centèsimes del seu rècord del club) i per Laura Pelegrí en 800 m categoria promesa amb 2:21.62. S'ha de dir que una atleta que era gairebé segura medallista, Sara Dorda (GA Lluïsos), no va participar, ja que té a prop el Campionat d'Espanya i va preferir no arriscar.

Atletisme_BeaIndurain

Gran rècord de la laietanenca Bea Indurain al Critèrium Campmany
L'atleta laietanenca Bea Indurain va establir el passat dia 18 de juny un nou rècord social dels 100 metres tanques en el decurs del Critèrium Campany disputat a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona, en córrer la distància en un temps de 14.18. Per altra part Yashine Ezzaydouni va baixar per primera vegada els 4 minuts en els 1.500 m amb 3:58.37.

Deu medalles als Campionats d'Espanya de veterans
El passat cap de setmana es van disputar a Huelva els campionats d'Espanya de veterans i la representació del Laietània va obtenir 8 medalles repartides així: 2 ors (Salvador Vilà en perxa M45 amb 3.70 i Angels Noell en marxa), dues plates (Miguel José Durà en 100 m en M50 amb 12.80 i Mateo Moreno en pes M50 amb 12.16) i 4 bronzes (Xavier Serrano en M35 en 100 m amb 11.77, Miguel José Durá, en 200 m en M50 amb 25.80, i Mateo Moreno per partida doble  en javelina M50 amb 41.68 i alçada M50 amb 1.47).
Per part del GA Lluïsos només una atleta, Emma Olasz, però que va pujar dues vegades al podi: campiona en 80 m tanques amb 15.30 i subcampiona en llargada amb 4.13 m.