Atteneri Tur guanya el Cross de Santa Coloma de Farners

Grans resultats dels atletes del CA Laieatània

Tur_totExcel·lent bagatge dels atletes del Centre Atlètic Laietània en el Cros de Santa Coloma de Farners aconseguint 5 podis. Atteneri Tur va guanyar la prova absoluta femenina, mentre que Marc Roig i Mari Carmen González van acabar tercers també en categoria absoluta. Els altres dos podis foren a càrrec dels Promeses Ibrahim Azzouz i Carla Moreno, ambdós tercers.

L’ expedició Laietanenca fou integrada per 18 atletes repartits entre les diverses categories. Atteneri Tur que disputava per primera vegada el bonic Cros de Santa Coloma, agafà el relleu de la Mari Carmen González que fou la vencedora de l’edició 2011. Tur dominà la cursa des de l’inici fins al final amb un temps de 15:01. Mari Carmen González la secundà en el podi, arribant tercera a 11 segons (15:12).

Marc Roig tercer

Marc Roig, en la prova absoluta masculina, on corrien també els promeses, acabà 5è de la general i tercer absolut amb un temps de 28:54. Aquesta va ser la primera cursa de les quatre que ha de disputar aquest mes de novembre: el dia 10 la Behobia-Donostia, el 17 la Marató de València i el 23 la UT de Collserola de 21 km. En categoria promesa tant en homes com en dones, s’obtingué el tercer calaix del podi per part d’Ibrahim Azzouz (29:09) i Carla Moreno (16:23).

També van aconseguir bons resultats Enric Nolla 12è en categoria promesa (00:32:58), Mohamed Rubio 12è en categoria júnior (16:02) i Hannah Ruiz que va acabar 6a en categoria infantil femenina (7:26).