Imprimir aquesta pàgina

Diumenge torna la competició de clubs

Els equips del CAL disputen diumenge a Sabadell el Campionat de Catalunya de Clubs

El proper diumenge dia 15, a Sabadell, els equips masculí i femení del CAL disputaran el Campionat de Catalunya de Clubs de Pista Coberta, amb la participació dels 8 millors equips catalans de les dues categories.

Sis d’ells ho faran tant en categoria masculina com femenina: F.C. Barcelona, A.A. Catalunya, ISS L’Hospitalet, C.A. Laietània, Avinent Manresa, J.A. Sabadell, mentre que el C.A. Nou Barris i U.A. Barberà completaran el cartell en homes i el Medilast  Lleida i C.A. Igualada ho faran en dones.El Barça, que atresora els darrers 7 títols en ambdues categories, hauria de guanyar sense despentinar-se. L’AA Catalunya també sembla inassequible tant en homes com en dones.

A partir d’aquí tot és possible. Pujar al podi per primer cop és un somni que es pot fer realitat si l’equip laietanenc femení, que ja va quedar en quart lloc la temporada passada, fa bé la feina i l’Hospitalet no recupera el seu millor moment, i amb el permís, també, de l’Avinent Manresa. En homes, a part dels dos citats, el Sabadell té un equip molt fort i el rendiment de l’ISS, en teoria superior, és una incògnita. Es pot lluitar per millorar la millor classificació mai obtinguda, cinquens el 1996 i 1997.Rècord dels Lluïsos per a Natalia RodríguezA la popular Cursa dels Nassos barcelonina de cap d’any, Natàlia Rodríguez, l’atleta del GA Lluïsos, va quedar classificada a la 12a posició absoluta i 2a en veteranes, marcant un registre de 38’29” que significa un nou rècord del seu club en els 10 km en ruta.