Raquel Gonzàlez subcampiona estatal promesa en marxa

L'atleta mataronina de l'AA Catalunya va obtenir el segon lloc en el campionat disputat a Andújar a la prova dels 10 km marxa

El passat cap de setmana es va disputar a Andújar el Campionat d'Espanya en categoria promesa, i allà l'únic medalla per a l'atletisme mataroní va ser per a Raquel Gonzàlez que competeix per l'AA Catalunya i que va quedar subcampìona en 10 km marxa amb un temps de 48'08"51.

Raquel Gonzàlez al míting Ciutat de Mataró

Per la seva part l'actuació dels atletes laietanencs va ser discreta ja que cap d’ells s’acostà a les seves millors marques. Oriol Soler va finalitzar 5è els 10.000 metres marxa (49’10”59); Adrià Puig fou 7è en perxa (4'30 m) i Alba Pujol 8a en 100 tanques (15”89). A la prova que generava més esperances per al CA Laietània, els 800 m, es van obtenir els pitjors resultats: Oriol Bonet, vigent campió, es retirà lesionat després de trepitjar la corda als 200 metres de cursa, i Alex Rodríguez, 3r enguany en pista coberta, va acabar 9è (1’55”27) a quasi 6” de la seva marca de l’any, sense “entrar” mai en la cursa.

Oriol Bonet i Àlex Rodríguez no van estar afortunats

Mari Carmen González tercera a BèlgicaLa migfondista Mari Carmen González (CA Laietània) va tornar intentar atacar el seu rècord comarcal (2’04”29) sense sort al Memorial Leon Buyle disputat a Oordegem (Bèlgica), ja que només va poder acabar en 2’06”50, que li van donar la tercera plaça.