Imprimir aquesta pàgina

La 5a Mitja Marató de Mataró és per a Haimad Abdeslam

Aquest any uns 1.100 corredors van participar en la Mitja Marató Ciutat de Mataró, que enguany celebrava la seva cinquena edició. D'aquests 1.100 participants, en van arribar a la meta 970, 64 més que l'any passat. I el primer en creuar la línia d'arribada va ser Haimad Abdeslam (Integra2), marroquí resident a Barcelona des de fa tres anys, que va entrar un minut abans que el maresmenc José Ríos (Adidas). El tercer classificat va ser Carlos Casero (Fila), que va imposar la seva velocitat en la recta final.

Des de bon principi, Abdeslam i Ríos van imposar un fort ritme que els va permetre dominar la carrera amb autoritat. El següent grup era el format per Casero, Ojeda, Muñoz i Dahmani. En el quilòmetre 12, Abdeslam va prèmer l'accelerador i va desfer-se de Ríos, que tampoc va forçar la màquina, ja que acaba d'iniciar la pretemporada pensant en l'europeu de Munic. La primera dona va ser Eva Jiménez (CA Vic), que va revalidar la victòria de l'any passat, per davant de Montse Berguedà (CA Castellar) i Rosell (Integra2). Cap dels dos guanyadors va poder acostar-se als rècords de la prova, que es van establir la temporada passada.

Per altra banda, també es va celebrar la 9a Marató Escolar, amb una participació de 700 nens i nenes, bastant inferior a la de l'any passat (1.200) degut a la lleugera pluja que va caure a primera hora del matí.

Redacció// Freqüència Iluro