Què he de tenir en compte a l'hora de fer la declaració?

Salomó&Bonet-Godó Asesores fa recomanacions de cara a preparar la renda

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 07 abril 2017 10:58

Ciutat 2017, salomó bonet godó assessors
Com cada any per aquestes dates hi ha novetats en la campanya de la renda. Des de Salomó&Bonet-Godó Asesores ofereixen els següents consells pràctics perquè el tràmit sigui senzill i beneficiós.


A la feina

Recopili els justificants de les despeses deduïbles -quotes sindicals, col·legials, despeses de defensa jurídica per litigis laborals, certificacions. L'empresa ens ha de quantificar les remuneracions en espècie percebudes. Les indemnitzacions per acomiadament tenen un tractament fiscal específic.

Lloguers d'immobles

La deducció total dels interessos, despeses de finançament i de les Despeses de Reparació i Conservació té com a límit l'import dels ingressos íntegres del bé o dret. Apliqui la Reducció del 60% per lloguer d'habitatges.

Capital mobiliari

Hem de tenir documents acreditatius i certificats dels diferents tipus de rendiments, així com rendiments derivats d'operacions realitzades sobre actius financers o de contractes d'assegurances i operacions de capitalització.

En la seva activitat empresarial o professional

Tingueu presents els ingressos i despeses, llibres de registres i llibres de comptabilitat, pagaments fraccionats i justificants de retencions practicades a professionals. Tingueu present que les despeses per atencions a clients o proveïdors seran deduïbles amb el límit de l'1% de l'import net de la xifra de negocis durant el període  impositiu.

Guanys i Pèrdues Patrimonials

Totes els guanys patrimonials que procedeixin de transmissions s'integraran a la base imposable de l'estalvi, amb independència de la seva antiguitat

Atribució de rendes

Recordeu atribuir-vos les rendes generades per  comunitats de béns, societats civils i herències jacents, també les societats civils amb objecte mercantil. 

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: