Clàusules sòl: recupera els teus diners sense despeses inicials

El bufet Spa & Aguilar Advocats, defensa els teus interessos

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 04 Gener 2017 11:54

Ciutat 2014/2015, spa advocatSpa & Aguilar Advocats és un despatx que va ser creat amb la finalitat de defensar els drets i interessos de persones físiques i empreses de diversa índole, especialment en Dret Bancari i Dret dels Consumidors. Els integrants d'aquest Despatx són Enrique Spa i Rafael Aguilar, que aporten la seva llarga experiència professional en aquestes branques del Dret, aconseguint una alta efectivitat en les reclamacions contra Entitats Bancàries, tant per via amistosa com per via judicial.

L'experiència de Spa & Aguilar Advocats en reclamacions per clàusules abusives en préstecs i crèdits hipotecaris (IRPH, Clàusules Sòl, Interessos de Demora), ha estat molt eficient i positiva, obtenint importants resultats beneficiosos per als seus clients.
En relació amb les reclamacions derivades de les clàusules sòl, no solament s'ha aconseguit que es declari la nul·litat de les mateixes, sinó també la devolució pels bancs de les quantitats pagades de més per part dels consumidors.

Ara, amb la recent sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Unió Europea de 21-12-16, s'obre el camí per poder aconseguir aquesta devolució, no només des de maig/2013 com havia dictaminat el Tribunal Suprem, sinó des de la signatura de l'escriptura de la hipoteca.

Primera consulta i càlcul de l'import a retornar gratuït. Només cobrem si vostè cobra!

La sentència citada afecta, no solament a les hipoteques que s'estan pagant en l'actualitat, sinó també a les cancel·lades i /o novades.
En la pràctica aquesta sentència suposa l'eliminació de la clàusula sòl i la devolució de 10.000 euros aproximadament de mitjana, per cada préstec hipotecari, més interessos, de les quantitats cobrades indegudament.

Spa & Aguilar Advocats estudiarà detalladament el seu cas, li calcularà les quantitats que pot recuperar i el nou import de la seva quota mensual, i realitzarà la corresponent reclamació a la seva entitat bancària per fer valer els seus drets i recuperar tot el cobrat indegudament pel banc.

Spa & Aguilar Advocats
c/Sant Josep, 62. 1er - Mataró
T. 93 799 34 61 // 609 744 299
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: