Iluro Park: la mateixa diversió amb nou nom i nova mascota

L'Aventura Park es reinventa

Ciutat 2014/2015 Iluro Park

El Parc infantil més veterà i conegut de Mataró canvia de nom i de mascota. Després de 14 anys com a Aventura Park, aquest recinte tan estimat per molts dels infants locals, es coneix ara com a Iluro Park. S’accentua així la denominació d’origen d’una sala apta per a fer que la gent s’ho passi d’allò més bé amb motiu d’un aniversari o algun altre tipus de celebració.

Iluro Park canvia tan sols de nom: la diversió, la mateixa capacitat de fer-ho bé a nens i nenes és la mateixa. A les seves instal·lacions hi ha estructures de joc, inflables, tobogans o piscina de pilotes entre daltres. Iluro Park, a més, posa l’animació de manera que participen de la festa tant els més petits com els pares. Un sol local reuneix tot el necessari per a una festa d’allò més especial, amb servei de bar propi, música, ball, llums i colors. Molta, moltíssim diversió familiar assegurada.

A més de canviar de nom, el parc infantil també estrena una nova mascota que acompanyarà els petits i petites en la seva diversió. És en Piki i és un nen explorador. Ara que vénen les festes és un bon moment de tornar a Iluro Park i conèixer en Piki, un nen alegre, juganer, i amb ganes de passar-ho bé.

La raó de ser d’Iluro Park és deixar per a l’escola les coses avorrides i transcendents. Aquest equipament compleix 14 anys amb un rentat de cara, un canvi de nom i en Piki com a nova mascota, però es renova per seguir sent el que ja és: el referent a Mataró, amb la mateixa essència de sempre, per oferir tot el que es necessita per a una gran festa infantil.

ILURO PARK
c/Carrasco i Formiguera, 1-5 Mataró
Tel. 937 414 500 - 615 939 493
www.iluropark.com