Tracte personalitzat, vitalista i familiar

Centre Iluro Quiropràctic

  • Redacció
  • Dilluns, 19 Maig 2014 16:02

Ciutat 2013, Iluro quiropractic

Iluro Quiropràctic es defineix com un centre ‘diferent’. Però, quin és el perquè d’aquesta classificació? Només arribar al centre tractareu directament amb la coordinadora, Judith Sánchez. Ella mateixa serà qui us programarà les visites. També és fàcil trobar-se per la recepció el petit Jofre, sovint disposat a acompanyar-vos a la sala d’ajustos. Un exemple clar de la filosofia  totalment vitalista del centre. Una filosofia en què tots els casos es poden tractar i els pacients surten millorats i contents. Els símptomes desapareixen, sempre que el pacient segueixi les pautes i les recomanacions personalitzades.

Després del seu temps en altres centres, Sánchez ha aplicat a Iluro Quiropràctic els seus coneixements i ha corregit les mancances que havia detectat. Així, per exemple, la durada de cada ajust quiropràctic s’acosta als 15 minuts per pacient. Una xifra que els usuaris habituals d’aquests tractaments reconeixeran com elevada. Per a l’equip del centre és molt important deixar la pressa al carrer i donar temps al pacient per a què es relaxi, amb una sala minimalista on sentir-se còmodes. Iluro Quiropràctic té un equip professional que, a més de Judith Sánchez, compta amb la doctora Cèlia Gasulla en horari de tarda i el doctor Olivier Poussard en horari de matí. Un molt bon servei a uns preus molt ajustats i encara més si s’aprofita la seva oferta per ‘tastar’ la quiropràctica amb una primera visita i diagnòstic.

Amb un tracte personalitzat i familiar, els experts d’Iluro Quiropràctic no tenen pacients, tenen amics. Més enllà de dolors i símptomes, qui s’estira a la llitera del centre es deixa anar i comparteix les coses de la vida i del dia a dia. Hi hauria més raons per recomanar Iluro Quiropràctic però s’han de descobrir en persona. 

Ciutat 2013, Iluro quiropractic-judith sanchez

CENTRE ILURO QUIROPRÀCTIC
C/Tetuàn, 61-baix - Mataró.
T. 937 574 368 · facebook.com/iluroquiropractic