Spa Advocats: La solució a la morositat

Cobrament de morosos i impagats sense despeses

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dijous, 16 Gener 2014 11:16

Especials 2013, spa advocats

La solució a un problema de morositat és assequible i no suposa més despeses gràcies a Spa Advocats.
Aquest despatx, especialitzat en cobrament de morosos, ofereix els seus serveis sense despeses inicials i es compromet, per contracte, a cobrar només un percentatge sobre la quantitat recobrada, si la seva acció és efectiva i s’aconsegueix resoldre el cas de morositat, tant en via amistosa com en via judicial.

L’efectivitat d’Spa Advocats és alta i una àmplia majoria dels casos es resol amb èxit, previ estudi del cas en concret i efectuant les accions necessàries per aconseguir un resultat satisfactori. Spa Advocats és un despatx del qual és titular l’advocat Enric Spa, amb més de 30 anys d’experiència en dret civil, especialitzat, entre altres camps, en cobrament d’impagats i morosos tant per a particulars com per a empreses, autònoms o comunitats de propietaris.

Són advocats col·laboradors al Maresme de la prestigiosa companyia d’assegurances ‘Crédito y Caución’ que assegura els impagats, una problemàtica que ha anat en augment amb l’actual conjuntura econòmica.

Molts particulars, empreses o comunitats de propietaris es troben cada vegada més amb el problema d’impagats requerint l’assessorament i la gestió de professionals especialitzats. Ara tenen una solució sense despeses inicials.

Spa Advocats també està especialitzat en divorcis i dret de família, herències, problemes en finques, arrendaments, compravendes i comunitats de propietaris.

SPA ADVOCATS
c/ Sant Josep, 62, 1º
Telf. 93-799 34 61
Fax. 93-799 23 26

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.