Estufes de pèl·let català: la solució definitiva

Fustes Pram: les millors del mercat

  • Redacció
  • Divendres, 03 Gener 2014 14:35

Barris, eixample, fustes pram

Ara que ja ha arribat el fred, cal pensar en com escalfarem casa nostra quan les temperatures obliguin a pensar en la calefacció. Entre les diferents propostes del mercat, una de les que cada cop té més adeptes són les estufes de pèl·let. Aquest tipus d’estufa consumeix aquest derivat de la fusta que permet un major rendiment, un millor comportament ecològic.

Aquest certificat et permet amortitzar la inversió en un sol any. L’aposta per aquest tipus d’estufa acaba sortint més econòmica que qualsevol altre perquè les estufes són programables i més còmodes perquè, òbviament, t’estalvies emmagatzemar llenya.

A Fustes Pram trobarem les millors estufes de pèl·let del mercat, de la marca Ravelli i també el millor pèl·let català perquè consumim producte de proximitat a l’hora d’escalfar casa nostra. L’ús d’una estufa de pèl·let redueix les despeses de la calefacció domèstica respecte als combustibles tradicionals, considerant que una estufa de fusta té un rendiment mitjà no constant del 70 per cent, mentre l’estufa de pèl·let té un rendiment constant del 90 per cent.

El que tria Ravelli pren una decisió intel·ligent perquè coneix bé el medi ambient i la seva llar. Aquesta marca busca innovacions per salvar la naturalesa, solucions alternatives per millorar les prestacions aconseguint el “foc intel·ligent” i compta amb el certificat RDS d’estalvi energètic.

FUSTES PRAM                                                                       
93.798.61.70
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.