Especial Tot Barri a Barri-Peramàs Esmandies (Edició 1841)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Barri a barri que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dimecres, 31 Octubre 2018 17:34

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017/2018, barri peramas esmandies

En el Tot Mataró i Maresme del 2 al 8 de novembre de 2018, trobaràs l'Especial Tot Barri a barri: Peramàs Esmandies. Illa residencial y tranquila.
"Molt tranquil" és la resposta qua-si unànime quan es pregunta als veïns de Peramàs-Esmandies pel seu barri. També és la formulació adjectiva més trobada en els pocs pisos que s'hi venen o s'hi lloguen. Sovint el mercat immobiliari és un bon barem per analitzar la co-tització d'una zona de la ciutat, i trobar pis o casa a Peramàs és re-alment complicat. L'Assumpta, que hi viu, explica: "D'aquí la gent no vol marxar. Molts pisos són de fi lls de gent que ja hi vivia i això li dona el caràcter familiar que té aquest barri".

Ciutat 2017/2018, barri peramas esmandies

Unes obres que han alterat l'ordre
Situat pràcticament a la falda de Cerdanyola, Peramàs-Esmandies és un dels barris més afectats per les obres de canalització d'aigües que es deriven del nou dipòsit de la ron-da Bellavista i la seva connectivitat amb la xarxa general de la ciutat. Ara aquestes obres, de gran afectació viària, tallen l'avinguda Puig i Cadafalch però fins fa pocs dies van tallar la circulació de la ronda O'Donnell, el gran vial que és columna vertebral del barri. Les afectacions de les obres han estat el gran tema de conversa dels veïns les darreres setmanes.

ESPECIAL TOT BARRI A BARRI-PERAMÀS ESMANDIES - EDICIO 1841
(DEL 2 AL 8 DE NOVEMBRE DE 2018)