Imprimir aquesta pàgina

Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1774

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Joan Navarra ' Volíem posar en contacte els instal·ladors amb els fabricants'

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, CSI instalacions

En el Tot Mataró i Maresme del 2 al 8 de juny de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Joan Navarra 'Volíem posar en contacte els instal·ladors amb els fabricants.

 CSI Suministros és una de les principals empreses de distribució del sector de la instal·lació de la província de Barcelona.
Quina és la trajectòria de l'empresa? Vam començar amb un petit establiment però ja fa molts anys que estem en un creixement constant de llocs de treball, punts de venda, etc. Volem seguir en aquesta línia i tenim un pla d'expansió pel 2018.

Sou els impulsors de la Festa de l'Instal·lador. En què consisteix? En el nostre sector és molt habitual fer fi res per mostrar el que fem però ens vam proposar aquest repte perquè quedava un espai buit que posés en contacte els instal·ladors amb els fabricants. Cada any la fi ra atrau interès per part dels fabricants per diversos motius: per què el nostre nom que és conegut en aquest sector, pels fabricants que hi participen i per l'espai on l'organitzem: el Camp Nou. En definitiva, ha estat un èxit més gran del que esperaven.

Ciutat 2017, festa instaladors

CSI Subministros organitza dos esdeveniments en un, la Festa de l'Instal·lador i els Instalgames.
Es tracta d'una competició de coneixements sobre instal·lacions. L'hem impulsat principalment perquè els gremis estaven interes-sats a visibilitzar els instal·ladors joves que comencen i organit-zar un joc entre tots. A més, pels Instalgames també hem apostat per mostrar projectes molt innovadors que s'instal·laran al mateix espai.

               Especial Tot Empenta  - Edicio 1774 (Del 2 al 8 de juny de 2017)