Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1726

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Reinauguració de Carrefour Cabrera

  • Redacció
  • Divendres, 03 Juny 2016 11:10

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, noticia carrefour 1

En el Tot Mataró i Maresme del 3 al 9 de juny de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: Reinauguració de Carrefour Cabrera

El centre comercial Carrefour Cabrera de Mar ha celebrat la reinauguració de les seves instal·lacions després d'una completa remodelació, acte en què ha assistit l'alcalde del municipi, Jordi Mir, qui ha valorat que "és una empresa estratègica des dels inicis, que ens ajuda a dinamitzar el sector comercial a la regió i atrau moltes persones més enllà del nostre municipi".

Els visitants del centre comercial Carrefour Cabrera de Mar ja poden gaudir de tots aquests serveis i instal·lacions renovats, així com d'un nou mobiliari, zones d'estada, àrees de jocs per a la mainada i espais més accessibles per a atendre les necessitats de tots els maresmencs que hi vagin.

Ciutat 2014/2015, noticia carrefour 2

Des de 1980
Inaugurat l'any 1980, el centre comercial Carrefour Cabrera de Mar disposa d'un hipermercat Carrefour i una àmplia galeria distribuïda en 29 botigues, on trobem operadors com ara Décimas, Movistar, Vodafone, Orange, +Visión, McDonalds, Aki i Brico Depôt. El centre és propietat de Carmila i Carrefour Property.

        Especial Tot Empenta - Edició 1726 [Del 3 al 9 de juny de 2016]