Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1713

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Ipad's, l'eina per descobrir els colors.

  • Redacció
  • Divendres, 04 Març 2016 14:30

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, ipads gem 1

En el Tot Mataró i Maresme del 4 al 10 de març de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: Ipad's, l'eina per descobrir els colors.

Des dels laboratoris d’experiències fins a les pantalles dels Ipads. I entremig, un ventall enorme d’activitats per treballar, en aquest cas, el món dels colors.
Els alumnes de parvulari de l’escola GEM han incorporat els Ipads a la rutina de l’aula i els han convertit en noves eines d’aprenentatge gràcies a un projecte anomenat ‘Tots els colors amb l’Ipad’. Els nens i nenes fan servir els Ipads per “descobrir el món que hi ha fora”, detalla Carla Casas, mestra del centre. “Els recursos de l’aula ens van quedar curts i vam considerar que aquest projecte podia ser una eina complementària a les altres activitats”, reconeix.

Ciutat 2014/2015, ipads gem 2

Educació i tecnologia
'Tots els colors amb l'Ipad' sortirà de les aules la setmana vinent per ser presentat al congrés educatiu ITworldEdu, una iniciativa derivada del Mobile World Congress sobre l'aplicació de les noves tecnologies a l'educació que se celebra els pròxims dies 7 i 8 de març a Barcelona. La directora del GEM, Mònica Geronès, assegura que “es tracta d’un reconeixement a la tasca que s’està duent al centre” i confia que servirà per tirar endavant noves idees vinculades a l’educació i les noves tecnologies. Una filosofia que el centre segueix i que ajuda a "actualitzar i renovar els projectes educatius".

Especial Tot Empenta - Edició 1713 [Del 4 al 10 de març de 2016]