Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1702

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Procter&Gamble es ven la fàbrica.

  • Redacció
  • Dijous, 17 Desembre 2015 10:00

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, Procter and Gamble

En el Tot Mataró i Maresme del 18 al 23 de desembre de 2015, trobaràs l'especial Tot Empenta: Procter&Gamble es ven la fàbrica.

La multinacional nord-americana Procter & Gamble es ven la fàbrica de Mataró. Així ho va comunicar la setmana passada als treballadors de tot el grup a Catalunya, fent públic també el nom del comprador, l’empresa Phi Industrial Acquisitions.
L’operació es tancarà a meitat del 2016 i afectarà els treballadors de manufactura, tot i que l’abast laboral de la mateixa encara es desconeix.

Ciutat 2014/2015, Procter and Gamble 2

La factoria de Mataró està especialitzada a fabricar detergents i la gamma de productes Ambipur. PHI convertirà aquest centre de treball a “la seva base a Europa i la seva plataforma per a la producció i expansió de negocis de productes de neteja i cura de la llar, tant de marques pròpies com de marques blanques”, segons el comunicat remès als treballadors.

PHI Industrial Acquisitions, el que serà nou propietari de la planta mataronina és un fons d'inversió especialitzat en l'adquisició d'empreses en situacions especials amb l'objectiu d'incrementar el seu valor mitjançant la millora de resultats.

             Especial Tot Empenta - Edició 1702 [Del 18 al 23 de desembre de 2015]