Especial Tot Barris - Cirera: petit, popular i orgullós

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 29 Octubre 2015 11:55

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, Cirera 1

En el Tot Mataró i Maresme del 30 d'octubre al 5 de novembre de 2015, trobaràs l'especial Mataró Barri a Barri - Cirera: petit, popular i orgullós i l'especial de La Llàntia: la illeta residencial.

El barri de Cirera és un cas paradigmàtic, una d’aquelles realitats que cal conèixer per saber què és i, sobretot, com de divers és Mataró. Situat en un puig, en un pendent quasi constant, és un exemple de convivència, sentiment de barri, esperit popular i història afegida.

És un d’aquells nuclis no ordenats, crescuts a meitat del segle XX per gent que hi va arribar i arrelar fins al punt de donar fruit: com si fossin cirerers i no cirerencs. 

Ciutat 2014/2015, La Llantia

Es tracta d’un dels germans petits de la convivència local i a la vegada un d’aquells barris amb vida pròpia, com si es tractés d’un poble petit dins d’una ciutat. La Llàntia és, a més, un barri de fesonomia canviada els darrers temps amb el desenvolupament de tota la Via Europa que li ha tret aquell punt quasi isolat que tenia, connectant-la amb tota la ciutat. Una Via Europa que, encara, no és reconeguda com a barri

Ciutat 2014/2015, La Llantia 2

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?
El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especial Tot Barris -Cirera - La LLantia - Edició 1695 [Del 30 d'octubre al 5 de novembre de 2015]