El Tot Especial Casals d'Estiu (edició 1673)

Llegeix i descarrega't l'Especial Casals i Campus que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 30 abril 2015 00:00

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2014/2015, casals estiu 1

En el Tot Mataró i Maresme del 30 d'abril al 7 de maig de 2015, trobaràs l'especial Campus i Casals: l'estiu s'ha d'aprofitar!

És quasi automàtic. La calor comença a apretar, els nens ja volen anar amb bermudes, les samarretes s’apoderen dels carrers i als pares els ve a sobre una època en què saben que allò de la conciliació familiar serà especialment determinant.

Comença maig, preludi del tríptic de mesos estiuencs i amb ell pertoca planejar a què volem que es dediquin els nostres fills i filles aquest any. L’estiu és descans però no és el buit en espai i temps. S’ha d’aprofitar i, el més important, s’ha de planificar.

És normal i pedagògicament recomanable que el període trimestral en què no es va a l’escola no sigui un temps perdut per al nen o el jove, en qualsevol tram de la seva formació. Per això es recomana atendre’s a l’oferta d’oci i aprenentatge dels molts campus, casals, esplais i entitats que ofereixen activitat, cursos i programes per “aprofitar” l’estiu. I ara, quan hi ha tota l’oferta sobre la taula, és el moment d’escollir entre les diferents alternatives que trobem a casa nostra.

Perquè a Mataró, com a la comarca, hi ha ple d’alternatives i opcions per remenar i escollir. Ara és el moment de preguntar-t’ho i de respondre: què farem, fill o filla, aquest estiu?

Fundacio Mutua

Esport, llengües i oci, els tres grans ‘packs’ on escollir.

En la diferent oferta de casals i campus d’estius podem distingir entre tres grans packs o tipus. Els que opten per l’esport com element d’aprenentatge i tecnificació, les propostes d’oci al més punt estil d’esplais o extraescolars de tot l’any o els qui opten per l’aprenentatge i la perfecció de l’anglès o altres llengües. Tres opcions molt vàlides perquè l’estiu sigui un parèntesi però no un forat negre.

Tot Especial Casals d'Estiu - Edició 1673 [Del 30 d'abril al 7 de maig de 2015]