Especial Tot Barris - Eixample

Llegeix i descarrega't l'Especial Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 20 Novembre 2014 16:52

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015 eixample 1

En el Tot Mataró i Maresme del 21 al 27 de novembre de 2014, trobaràs l'especial Barri a Barri Eixample: un de cada quatre mataronins viu en un barri que no se sent barri.

Cada vegada que algú, a Mataró, pensa en els barris s’oblida de l’Eixample. És com si no existís a la base de dades comuna, com si tots plegats féssim com si no existís. Quan s’analitzen les diferents parts de la ciutat, hi hauria consens en considerar que el barri més gran i més poblat és Cerdanyola, que fins i tot hi ha vegades, com amb motiu de les eleccions, que es divideix en dues parts, sud i nord, per administrar millor les dades.
La sorpresa és l’Eixample que, tant d’obviar-lo com a barri, si un para atenció a les dades del darrer Padró de la ciutat, podrà veure que té –atenció!- 30.458 habitants. Cerdanyola, la gran Cerdanyola, en té 30.459. Un més. Tan sols un més.

Aquesta és la realitat de l’Eixample, un barri que, tot i no tenir les estructures –associació, festa– ni el sentiment de pertinença d’altres, hi viu un de cada 4 mataronins.  

Ciutat 2014/2015 eixample 2

 

Tens alguna cosa a dir sobre el teu barri? Una foto antiga, una anècdota, una queixa, una foto-denúncia? Alguna cosa que t’agrada i vols que se sàpiga?
El Tot Mataró de Barri a Barri vol recollir tot allò que voleu que trascendexi del vostre barri a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Especial Tot Barris - Eixample - Edició 1650 [Del 21 al 27 de novembre de 2014]