La Penya Catalunya

Penya Catalunya, fotografiada la temporada de 1975

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 16 Maig 2019 10:08

Foto antiga 2017/2019, foto antiga-penya catalunya (edicio 1869)Del fons Estatuet, molt prolífic en fotografies dels molts equips on ell mateix va jugar i entrenar durant dècades, ens arriba aquesta imatge de la Penya Catalunya.

Es tracta d'un equip format per poder jugar a futbol i que ens apareix aquí degudament uniformat, amb pantaló blanc i samarreta fosca i franja amb les quatre barres en vertical. La fotografia està datada de la temporada de 1975. La Penya Catalunya era un dels equips que es van formar per poder jugar a les competicions mataronines, que llavors eren molt nodrides de participació. En alguns casos ja es jugava al Centre Atlètic Laietània.

El propi Estatuet recorda com el camp on jugaven tenia una baixada tan important que realment el període en què es jugava amb el camp costerut en contra l’equip ho notava. L’important era, però, la il·lusió i jugar. Estatuet també recorda la tasca d’Albert Vergés, que fa fer possible poder habilitar l’espai i que la Penya Catalunya pogués jugar.