Ja s’han obert les bases de participació en el 4t Concurs de Microteatre de Mataró

Un jurat especialista seleccionarà les obres que es representaran en espais emblemàtics de la ciutat

  • Marina Alaminos //Foto: cedida
  • Dijous, 18 Juliol 2019 12:27

Cultura 2019, terra gràvida

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ha publicat les bases per a participar en el 4t Concurs de Microteatre Mataró, que se celebrarà entre els dies 29 i 30 de novembre en espais emblemàtics de la ciutat.

El projecte va néixer com una aposta per un nou concepte de format teatral. Obres de quinze minuts, representades per entre 2 i 4 actors en espais petits i integrats en l’ecosistema comercial i d’oci de la ciutat.

La data màxima de lliurament de les propostes d’aquest any és el 20 de setembre a les 14 h a la seu de la Direcció de Cultura de Mataró. Un jurat format per tres persones de renom de l’àmbit de les arts escèniques seleccionarà les obres que es representaran. A més, s’atorgaran tres premis de votació popular entre totes les peces seleccionades. El primer premi és de 300 euros, el segon premi, de 200 euros, i el tercer premi, de 100 euros.
El públic podrà accedir lliurement a totes les representacions i podrà escollir els seus guanyadors a través de les butlletes de participació que es trobaran a cada obra teatral.

Criteris de participació
Tots els majors de 16 anys poden participar en el concurs de microteatre de Mataró, tot i que en el cas dels menors caldrà una autorització dels pares o tutors. A més, es podran presentar propostes col·lectives o individuals, però en la representació hauran de participar-hi entre 2 i 4 actors. Cada participant podrà optar a un màxim de dues propostes.

La tercera edició

Cultura 2019, terra gràvida

Les obres guanyadores del primer, segon i tercer premi de l'última edició van ser 'Terra gràvida', de Gemma Gutiérrez, 'Relacions de parella', de Santi Clavell, i 'Muntaner 666', de Núria Peix, respectivament.