Ebri Knight al Clap: profetes a casa seva

El grup presenta el seu últim disc, 'Guerrilla', convertits en un fenomen musical de masses

  • Redacció // Foto: Arnau Carbonell
  • Divendres, 23 Novembre 2018 00:00

Cultura 2018, Ebri Knight

La guerrilla dels Ebri Knight vol plantar més forta la bandera del principal local musical de la seva comarca. Aquest dissabte, el Clap serà testimoni del millor moment de la història musical d'un grup que, sorgit d'aquest ecosistema, ha acabat sent un dels més populars dels Països Catalans.
El disc Guerrila és una obra molt esperada i arriba en el millor moment de la seva carrera. Els Ebri són un grup estimat pel públic, respectat pels programadors i reconegut per la premsa especialitzada.

Actitud punk
Ebri Knight és un projecte sòlid, aixecat amb dedicació i esforç. Una reputació incontestable, guanyada a cop d’uns directes enèrgics i una actitud punk i compromesa, en què la tradició musical mediterrània i la celta xoquen i exploten.
El seu nou treball els ha embarcat en una nova gira que els portarà a recórrer un cop més Catalunya, la resta dels Països Catalans i de l’Estat, a més d’Alemanya, país on han fet 18 concerts només el 2017.

Entrega i autenticitat

Als maresmencs ningú els ha regalat res: amb entrega i autenticitat, han demostrat que és possible aconseguir l’estatus de cap de cartell mantenint intacte el compromís i la identitat. Avui en dia, no només són un grup habitual a les festes majors, festivals i sales de concerts dels Països Catalans, també tenen projecció a l’exterior i giren amb regularitat per l’Estat espanyol, Alemanya, Suïssa i França. El grup President Xai oficiarà de teloner al concert mataroní.

GUERRILLA | Ebri Knight