Doble ració de tropicalitat musical maresmenca

Pachawa Sound i Andana, junts al Clap avui divendres, a partir de les 10 de la nit

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 25 Maig 2018 00:00

Cultura 2018, tropical Fest
El Tropical Fest va néixer el 2017 al Clap amb l’objectiu de convertir-se en una cita anual que mostrés el talent i la potència de l’escena musical del Maresme. Després d’una exitosa primera edició amb Pachawa Sound, System Beat i Zoom Musiqueta, torna amb un cartell que reuneix dues de les propostes més emergents de la zona: Pachawa Sound i Andana.

Pachawa Sound ja són una realitat. Han compartit cartell amb els principals noms de l’escena musical a Festivals, Sales i Festes Majors de Catalunya, Euskal Herria i França, i sorprèn el públic, se’l guanya i creix el seu prestigi i projecció amb el boca-orella. Un projecte demolidor, format per nou músics de Vilassar de Mar i Mataró, que ha convertit el directe en la seva millor arma.

Cultura 2018, tropical Fest

Andana és un projecte que puja amb força des de la ciutat de Mataró. Format el 2016, com tantes bandes emergents, va començar interpretant en concert un repertori format pels seus artistes preferits, grans noms del reggae, per a ràpidament anar incorporant temes propis. Al Tropical Fest estrenaran en directe les cançons que
formaran part del seu imminent disc de debut.

TROPICAL FEST - SALA CLAP MATARÓ

Tropical Fest | Pachawa Sound + Andana

Divendres, 25 de maig de 2018 | 22:00 h. | Sala Clap - Mataró